De databank jurisprudentie omgevingsrecht houdt u up-to-date

Alle actuele en relevante uitspraken in het omgevingsrecht in één overzicht

Een unieke verzameling uitspraken

Onze databank jurisprudentie omgevingsrecht is uniek. In één overzicht hebben wij alle voor de praktijk relevante jurisprudentie gebundeld. Dit overzicht werken wij dagelijks bij. We voegen nieuwe uitspraken toe, werken bestaande uitspraken bij en verwijderen de uitspraken die niet meer van belang zijn. Daartoe volgen wij de jurisprudentie op de voet. Onze bronnen zijn alle media en in het bijzonder de belangrijke vaktijdschriften zoals de AB, Bouwrecht en de Gemeentestem. De databank jurisprudentie omgevingsrecht richt zich vooral op de gemeentelijke praktijk van het omgevingsrecht.

Opbouw databank jurisprudentie omgevingsrecht

Bij de opbouw van de databank jurisprudentie omgevingsrecht hebben we gekeken naar de praktische bruikbaarheid. De databank bevat een uitgebreide inhoudsopgave. Hierin vindt u rubrieken en trefwoorden die u helpen om snel te vinden wat u zoekt. U kunt relevante uitspraken selecteren en bijvoorbeeld invoegen in adviezen. Daarnaast wordt in de databank de rode draad van alle omgevingsrechtelijke onderwerpen en thema’s inzichtelijk gemaakt. Het is geen verzameling van losse uitspraken, maar een uitgekiende selectie. Alle uitspraken zijn bovendien goed samengevat en vaak voorzien van praktische tips. 

Altijd actueel en relevant

We selecteren de uitspraken op basis van relevantie voor de praktijk. Uitspraken die niets toevoegen, nemen wij niet op in de databank. We werken het complete bestand bij als door nieuwe ontwikkelingen veel uitspraken niet meer interessant zijn. Zo beschikken we altijd over een actueel bestand met uitspraken die nu relevant zijn. Als abonnementhouder ontvangt u maandelijks de laatste versie van de databank. In een aparte bijlage ontvangt u bovendien de toegevoegde en gewijzigde uitspraken van de voorafgaande maand.

Databank jurisprudentie

De databank jurisprudentie omgevingsrecht in een notendop

  • U vindt alle relevante jurisprudentie over omgevingsrecht in één makkelijk toegankelijk overzicht.

  • We houden de databank dagelijks bij, u beschikt altijd over actuele uitspraken.

  • Een tarief voor het gebruik dat in overeenstemming is met het aantal inwoners of aantal gebruikers.

  • U bespaart veel tijd en energie omdat u alle jurisprudentie niet zelf hoeft bij te houden.