Serviceabonnement

Vele organisaties (gemeenten, bedrijven, adviesbureaus, advocatuur) maken gebruik van onze ‘eerste hulp bij omgevingsrecht’ (EHBO). U kunt als serviceabonnementhouder op elk gewenst moment een casus/vraag aan ons voorleggen. En daar blijft het niet bij, want u krijgt meteen het antwoord/advies. Dat kan schriftelijk, maar ook mondeling. Meestal leggen we nog even telefonisch contact om de vraag helder te krijgen en wordt afgesproken in welke vorm u het advies wilt hebben. En in veel gevallen geven we ook nog wat praktische tips.  We houden per kwartaal de tijdsbesteding bij en u krijgt dan een overzicht van de gegeven adviezen. Het inschrijfgeld om lid te worden van onze ‘club van vaste klanten’ bedraagt € 100,- per jaar.
Maar daar staan wel diverse voordelen tegenover:
- Een lager uurtarief voor adviezen (€ 120,- i.p.v. 150 per uur);
- Iedere 3e deelnemer aan onze praktijkdagen en congressen mag voor de helft van de prijs meedoen
- 10% korting op de prijs voor incompanytrainingen

Het motto is ‘u vraagt en wij draaien’. Met het serviceabonnement heeft u dagelijks uw adviseur bij de hand en een vast klankbord. Met alle kennis en ervaring die we al jarenlang in huis hebben, kunnen we u snel helpen als u even vastloopt. Dat kan u heel veel tijd en geld schelen.

Wilt u een serviceabonnement, dan kunt u dat per e-mail bestellen onder vermelding van naam en e-mailadres van de contactpersoon.